MOI, ME OLLAAN CLAYSISIT!

CLAYSIS design on meidän kahden siskoksen, Johannan ja Pauliinan, yhteinen yritys. Teemme värikkäät korumme käsityönä Suomessa; Lahdessa sekä Järvenpäässä.

Perustimme yrityksemme keväällä 2020, mutta jo syksyllä 2018 hurahdimme täysin polymeerimassakorujen tekemiseen - se on meille maailma, missä on loputtomasti toinen toistaan ihanampia mahdollisuuksia! Meille tärkeintä tässä kaikessa on tekemisen ilo, ihmisten ilahduttaminen, yhdessä vietetty aika ja väreillä leikittely. Kai sitä voisi myös intohimoksi kutsua!

Korujemme materiaalin, polymeerimassan, työstämme käsin. Sekoittelemme värit ja luomme kuviot, jonka jälkeen kovetamme massan haluttuun muotoon. Materiaalina polymeerimassa on kivan kevyt ja se kestää hyvin pieniä huoltotoimenpiteitä, kuten korun pyyhkimisen kostealla liinalla.

Kaikki koruissamme käytettävät osat ovat nikkelivapaita ja korvan lävistävät osat ovat aina kirurginterästä. Tapit kiinnitämme koruihin liimaamalla.

Lue alta vielä tarkemmat kuvaukset siitä, millaiset siskokset täältä korujen takaa löytyy!

PAULIINA

Minä olen CLAYSIS designin siskoksista vanhempi. Vastaan yrityksessämme korujen tekemiseen liittyvässä prosessissa oikeastaan kaikista niistä vaiheista, joihin tarvitaan joitakin työkaluja; poraan, kasaan ja kiinnitän korviksiin tapit.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua monipuolisesti. Minut voi nimittäin löytää pyöräilemästä, lenkkipolulta juoksemasta, nyrkkeilykehästä nyrkkeilemästä, tai kuntosalilta rehkimästä painojen kanssa. Vastapainoksi tykkään kyllä vetäytyä myös nojatuoliini virkkaamaan.

JOHANNA

Minä olen siskoksista nuorempi. Minun erityisosaamistani yrityksessämme on kaikki kirjalliset hommat kirjanpidosta veroasioihin, mutta olen myös erityisen tarkkanäköinen löytämään inspiraatiota koruihin ympäristöstäni. Usein huomaan sattumalta, odottamattomissakin paikoissa, täydellisiä väriyhdistelmiä joita pitää päästä kokeilemaan koruihin.

Vapaa-ajallani tykkään esimerkiksi neuloa, piirtää ja lukea. Lisäksi minut voi silloin tällöin bongata frisbeegolf -radoilta.