Tuotteiden toimitus

Toimitamme tuotteitamme tällä hetkellä vain Suomeen. Normaali toimitusaika varastossa olevista tuotteista on 3-7 arkipäivää tilauksen -vastaanottamisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on normaalisti 7-14 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. CLAYSIS design avoin yhtiö ei voi taata tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa, jolloin CLAYSIS design avoin yhtiö voi hylätä tilauksesi.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euromääräisinä (EUR) ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä käsittely- ja toimituskuluja. CLAYSIS design avoin yhtiö pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, kun kyseessä on selvä hintavirhe. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta on selvästi ja merkittävästi poikkeava tuotteen normaalista hinnasta (esim. tuotteella ei ole hintaa ollenkaan tai tuotteen hinta on 0,00€). Tällaisessa tapauksessa asiakkaan oletetaan ymmärtävän hinnan olevan virheellinen, koska se poikkeaa niin selvästi normaalista hinnasta.

Toimitustavat

Kirjelähetys: Posti tuo tilauksen antamaasi osoitteeseen 2-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilauksesi on käsitelty ja jätetty toimitettavaksi.

Toimituskulut

Paketti (Posti) 4,90€.

Mikäli tuotteiden kuljetuksessa on ongelmia tai tuote on vioittunut kuljetuksen aikana, olethan välittömästi yhteydessä meihin sähköpostitse.

Maksutavat

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimivat Klarna ja PayPal.

Klarna: Maksutapoina ovat lasku, korttimaksu tai verkkopankkimaksu. Maksunvälittäjän ehtoihin voit tutustua tästä

PayPal: Käyttöehdot löytyvät sivulta https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/useragreement-full

Vaihto- ja palautusoikeus

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen, olethan meihin ensin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen claysisdesign@gmail.com

Tuotteillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämätön, vahingoittumaton ja täysin myyntikuntoinen. Mikäli näin ei ole, tuotetta ei voida hyvittää. Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse.

Kun palautus on vastaanotettu, käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille.

Virhe- ja ongelmatilanteet

Jos huomaat tuotteessa virheen, se ei vastaa tilaustasi tai se on vioittunut/kadonnut kuljetuksessa, olethan meihin sähköpostitse yhteydessä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa.

Huomaathan, että kaikki tuotteemme ovat uniikkeja ja siksi voivat joiltain osin poiketa verkkokaupassa näkyvistä tuotekuvista. Poikkeamat koskevat pääasiassa pieniä yksityiskohtia koruissa. Lisäksi tuotekuvat voivat vääristää hieman joitain värisävyjä.

Muuta

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojemme mahdollisiin muutoksiin. Asiakkaan tulee tutustua kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee Sinua sähköpostitse osoitteessa:

claysisdesign@gmail.com

Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.